Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, March 01, 2010

My Birthday!

2 days ago was my Birthday, which is on 26 February.. Ok, tahun nie aku happy la cket rather than last year.. Huhuhu~ Ramai pulak owg wish aku, kt FB and mesej. Tapi ada sesorang 2 x wish aku langsung, aku tggu je pangilan dari dia, jumaat pagi, xde. jumaat ptg, xde gi, jumaat mlm, xde gak. Ok find, aku tggu gi 4 the next day, mane tau belated wish ke.. Sabtu pg, xde. sabtu ptg, xde gi, sabtu mlm, xde gak.. Arrgghh, aku da start fed up tuk tggu dia wish aku, memang sakit ati la.. Sampai ati dia lupa beday aku, nie yang nk majuk ngn dia nie. Huhuhu *Pe aku kesah* :)..

So, as usual la, tiap2 kali birthday, hotlink bagi aku hadiah.. *Bergayut time!* Hehehe~ Tepat kul 12 am, bergayut la.. Tetiba adik aku nyanyi kan lagu Happy beday *act bukan dia nyanyi, dia psng video kucing sedang menyanyi lagu beday..* Aku tau suare dia x sedap, that's why la dia x nyanyi lagu beday tuk aku. Hahahha~ xpela, cm 2 pun da kira ok la...:)


Sekarang nie aku da 20 YO, xde teen2 da kt blakang 2.. Itu menunjukkan aku perlu bersikap matang, open minded, think positive and etc.. Aku rasa aku da tua da.. Haha~ Rasa cam x caye aku da 20................ Arrgghh~ Tapi aku bersyukur, cz masih hidup dan teruskan kehidupan aku seperti owg lain.. Alhamdullilah~
Aku xtau la cam ne idup aku 5 tahun akan dtg, 10 tahun? Errgghh~ *think positive beb!* Huhuhu~ Okla, mls la membebel banyak2.. Thx to all my friends yg wish my beday.. Luv u guys..
*hadiah kat atas 2 la merupakan hadiah yg aku dpt time beday aku.. *Hadiah mama and papa ku pending.. Hahaha*
Aku bengang gler kt owg 2, cz x wish beday aku.. memang aku nk majuk ngn dia and tuntut... heerrmmm...

5 comments :

  1. happy birthday!! lawa kasut. =P

    ReplyDelete
  2. gda: thx dear...

    anoz: thx anoz.. lawa ea? blm tuan dia yg pki gi.. cmfrm gi lawa..:))

    ReplyDelete
  3. thx syg.. aku nk adiah besar2..:D

    ReplyDelete