Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, May 24, 2011

Hassan's Family Gathering ..

Assalamualaikum ,

happy gila , sebab ayang saya asyik buat saya happy dengan ayat ayat dia . harap harap apa yang dia cakap tu betul . haha . I LAP YOU LA .... until when when . ♥ ♥ ♥

ok , macam dah lari topic *obviously* haha . last saturday , Hassan's family telah mengadakan gathering . setelah kian lama tak berjumpa , berhappy between each other , gossip and whatsoever . finally , on that day kita dapat berkumpul . Alhamdullilah , semuanya berjalan dengan lancar tanpa gangguan dan dugaan . :D

kami gathering di RED WOK , BANGI . boleh la food dia , kenyang gila . Alhamdullilah . hehe . buffet tu . mama cakap makan buffet jangan tamak , mula mula ambil sikit sikit dulu . so that semua boleh rasa . so , apa lagi . wa pun ambil la sikit sikit dulu . after half and hour , semua dah stop , terkangkang , mengah (betul ke ha aku eja nie ?) , and macam macam lagi . yang aku sedap duk bakar and celup celup makanan . hahaha . sampaikan auntie aku cakap , aku ada bela . tu yang makan tak berhenti henti . bayar mahal beb ! so makan sampai puas hati . hehehe .

oh ya , RED WOK ini provide ala-cart and steamboat . :)
ce try ye korang . hehe

yum yum ! hehe

my lovely tokmak , ada muka aku tak ? hehehe

the guys . (tak lengkap lagi ini)

the ladies (same goes with ladies , tak lengkap)

melantak time .
my lovely cousins . from left : p-nut , sepet and debab . (nama manja kami) hahaha .

my papa and mama .
heart u guys la .♥ ♥ ♥

telur yang sangat unik .
papakecoh gila dapat telur nie . hahaha


after dah makan , masing masing macam malas nak balik lagi . sebab terlalu awal untuk balik . then , uncle mail terus ajak pergi Putrajaya . untuk apa ? snap picture ramai ramai la . hehe . tapi pangkat mak mak dan bapa bapa semua nya excited time mula mula sahaja . after that yang muda muda handle and conquer . hahaha .

mula mula , pangkat mak mak dan bapa bapa excited . ha , nampak ?? hahaha

ha , nampak lagi ? happy sahaja .

last sekali , hurm . anak anak yang lebih lebih . hahaha
but uncle kamal (yang angkat tangan dekat belakang) . dia yang semangat join ktorang . hehe
cool la uncle kamal . :D

ha , yang ini pula .
let me introduce , new member in HASSAN'S Family .
Darwish ! the youngest grandchild . 3 months .
COMEL ! nanti kak nana bagi baju comel comel ye .
ish ! dah la tembam . rasa macam nak gigit gigit je .
p/s to ayang : cepat pipi tembam , boleh orang gigi awak . tak ada la nk gigit anak orang je . hahaha .


finally , kami happy . yang teramat happy . another family gathering will be held on July , InsyaAllah . :)


sekian terima kasih .


Sunday, May 22, 2011

kembar saya :)

Assalamualaikum ,

Sabtu , hari yang paling best . sebab banyak activities yang happening . haha . tak ada lah happening sangat . biasa biasa sahaja . first is , saya keluar dengan kembar saya . second , family papa's gathering . but this entry , i would like to talk about kembar lain ma n pa . hahaha

memandangkan masing masing tengah mengalami kerinduan yang amat gila babi . lalu kami pun mengeplan untuk berjumpa . mula mula , aku ajak dia teman aku pergi JALAN TAR . then aku kena teman dia pergi TS pula . ok , masing masing pakai kasut tinggi . yang aku pula , pakai kasut ayang aku belikan . CANTIK ! tapi sangat tak stabil . hahaha . jalan memang ayu gila la , sebab takut terseliuh punya pasal . or maybe saya gemuk . FULLSTOPS .

jalan jalan , gossip gossip sampai 2 jam . terbaik kan ? tu nasib baik masing masing nak balik awal , if tak memang boleh gossip sampai 5 jam . haha . lepas tu , macam biasa . masing masing gila camera . apa lagi . snap picture la . banyak gila , bajet diri masing masing model . hahahaha . macam macam gaya dah ktorang buat . muka minta penampar pun ada juga . hahaha . tak apa , yang penting kami enjoyed . :)


anak salim . :)

anak Abdullah . :)

model tak berjaya . hahaha

model goda lebih . hahaha

ok , ini muka letih ye kawan kawan . kaki rasa nak putus . hahaha

i love you beb !
♥ ♥ ♥

nak buat muka kembar , tapi tak jadi .
akhirnya , fed up . malas dah buat muka . haha

yang ini pula , bajet kurus .
hakikat nya gemuk . T_T

KAMI .
Nurul Liyana
Farah Farmiza

thank you sayang , sebab belikan baju tu asal birthday present . suka ! nanti kita pakai sama sama k . hehe . tapi aku pakai GEMUK ! ish ...... benci . tapi MANIS je aku tengok . hahaha . FRIEND FOREVER . :)

sekian terima kasih . :)





Thursday, May 19, 2011

Welcome home baby .

Assalamualaikum ,

semalam hari yang paling BOSAN tahap gila . sebabnya baby aku tak ada . dia la peneman aku , selalu menghiburkan aku dengan movie and games . tapi semalam dia tak ada . sebab sakit . aku rasa diri aku macam nak mati sebab dia tak ada . dah la rumah aku ini sunyi gila gila . so baby aku sahaja la yang boleh hiburkan aku ..

ok , this is my baby . hahaha .


dia sakit , panas sahaja 24 jam , sakit tekak agak nya , sampai suara tak keluar keluar , and then , deman tahap critical sampaikan dia keluar warna warni . huhuhu . sedih . thank you kepada AMMAR (bf kepada dny ) :D and the geng . kerana mengoperate baby aku sampai dia sihat .

sekali operate , keluar ini ha .
habuk . banyak gila . huh . patut baby aku sentiasa panas . hehe



ok , nampak tak picture atas tu . ok , yang ini pasal baby lain pula . hari itu papa bawa aku jalan jalan dekat bazaar malam yang dekat dengan THE MINES tu . jalan punya jalan , aku terjumpa baju baby chelsea . omg ! comel gila . sumpah comel ! papa dah suruh beli dah , papa cakap " pkwe u kan suka chelsea , ha , beli la untuk anak u nanti . " hahahahaha . sempat lagi papa aku perli . ok , FYI saya lama lagi nak kawen . hehehe . comel wei ! aku tengah imagine baby boy pakai kasut bola and then pakai baju ini ! eeerrrgghhh ! comel ... and for baby girl , pakai stocking panjang yang bercorak bola or rumput yang comel comel and then pakai baju ini .. omg ! cantiknya baby tu . * ok na , stop dreaming . kau lama lagi . *


so , kepada kawan kawan aku , cepat lah kawin ! aku nak belikan baju baby untuk korang . nak beli untuk anak sendiri lama lagi . hahaha . so beli untuk kawan kawan dulu la . hahaha . tapi make sure korang suka chelsea juga , baru aku belikan baju baby yang ini . hahaha .

sekian terima kasih . :D



Monday, May 16, 2011

Weekend activities

Assalammualaikum ,

secara briefly sahaja la , setelah beberapa minggu tak dapat nak spend more time with my family , finally dapat juga . huhu . on saturday , mama cakap ada gathering with mama's family . mama punya family memang macam tu , at least once a month mesti ada gathering . then , ada 1 supermarket NCK nama nya baru buka dekat Kuchai Lama and operated 24 hours . popo aku dengar memang semangat lah dia nak pergi . kesian dekat popo aku , nak shopping tapi tak ada orang bawa . mula mula dia cakap nak tengok sahaja , sekali tengok borong terus ha , tak tahu la untuk berapa minggu . huhuhu

so , aku agak bosan dekat sana . so snap pictures time . hehe .

so , ini la suasana dekat supermarket tu . masa ini dah pukul 12 , still ramai orang .
but majority chinese . maybe dia punya market place is chinese . tapi ada je melayu , tapi kurang . boleh kira la berapa melayu dekat sana . :)

yang ini aku tak tahu apa motif dia .
maybe dia nak tunjuk ikan tu keras gila kot . hehehe

ok , ini papa aku . dia memang macam ini , baru jalan sikit dah letih .
jalan sikit mesti nak cari kerusi . memandangkan dekat sana tak ada kerusi , troli la mangsa dia . hehe

uncle aku yang sengal . hahaha

hahaha , budak ini sangat la rajin . padahal semua makanan dalam plastic beg tu dia punya .
kedekut , sanggup angkat berat berat , so that tak ada orang ambil makanan dia . hahaha
ini my little cousin . kaylee . :)

yah ! itu dia , my popo . tengah fikir nak borong apa lagi . hehehe


hari ahad pula , seperti biasa mama dah janji nak bawa aku pergi Mid . sahaja jalan jalan habiskan duit . hahaha . so , masing masing tengah lapar after sampai mid . so , mama cadangankan makan TEPANYAKI , tapi aku teringin nak makan SUSHI KING . at the end , ktorang masuk sushi king .


hurm , tak tahu la apa nama SUSHI ini . haha . tapi adik aku tahu kot . sebab dia pernah kerja dekat sushi king . hehe

my adik and mama . ♥ ♥ ♥

yang inii udang kering kot .
hahaha . entah la . adik aku yang cakap . :D

yang ini kulit ikan salmon .
sumpah sedap ! tak tipu . try aw korang . :)

yang ini mama punya .
KODOMO BENTO-RM 13.90
dia punya ikan , huish . sedap gila ! :D

this is mine . :)
PIRI PIRI CHIC-RM 16.90
mahal , but sumpah kenyang . sampai sekarang ini ha kenyang nye . :D

yang ini pula my adik punya .
YAKINIKU BENTO-RM17.90
daging dia sedap wo ! haish .

part paling best .
selalu nya kita makan je kan sayur ini . tapi dekat SUSHI KING punya , kita just boleh makan dia nye kacang je . means inti dia tu .
tapi mama ku semangat makan sekali dia punya kulit , lama la juga dia kunyah . sampai dia fed up . then dia tanya shamin , "min asal susah sangat nak hancur sayur ini ? " shamin explained , baru la ktorang tahu cara makan dia . semangat ktorang gelakkan mama . hehehe :D

ha , licin tak ? 1 pun tak tinggal aw . mahal tu , so elok jangan membazir . hehe


memang kenyang gila makan SUSHI KING ini . tapi disebabkan aku mengidam nak BIG APPLE . aku force mama beli juga . makan dekat rumah pun jadi la . so , mama pun beli yang 6 pieces punya . ha , amik kau . kenyang gila . ALHAMDULLILAH . moga rezeki mama bertambah tambah sebab belanja aku makan . hehehe .




sekian terima kasih , nyte u guys . :)

Friday, May 13, 2011

Baran tak tentu pasal .

Assalammualaikum .

dah pukul 2.30 am , class pukul 8 . tapi tak boleh tidur , so update blog . haha . tajuk kita hari ini BARAN ye anak anak . sebab kebelakangan ini aku dapat rasa baran aku makin menjadi jadi . tak tahu la nak cakap apa . hahaha

Actually baran aku ikut papa aku . nak tahu baran kami jenis macam mana ? orang cari pasal dengan kita , kita akan sabar sebanyak yang mungkin , once tahap kesabaran tu dah mencecah ke kepala , YES ! MELETUP ! barang apa yang ada depan mata , memang akan dicampak , suara dah tak macam suara sendiri . hahaha . so , sesiapa yang nampak aku mengamuk , please jauhkan barang barang yang merbahaya dari aku ye . :D

meh aku cerita baran aku dari sekolah , siapa rasa nak baca , teruskan . if rasa malas , tak payah . hahaha . tak paksa , saja nak kongsi and bagi korang kenal diri sebenar NURUL LIYANA .

  • sekolah menengah dulu , aku penolong ketua pengawas *bangga wei* hahaha . salah satu sebab kenapa cikgu pilih aku , sebab aku garang . haha . then one day tu , aku jaga kantin . macam biasa la tugas pengawas , pinggan tak boleh tinggal dekat atas meja and bagai . so , ada la seorang budak india ini , bajet taiko . haha . aku dah lama sabar dengan dia wei , sampai satu hari tu , dah tak tahan . before this , pengawas lain yang tegur dia , tapi kurang ajar nak mampos . at last biar aku yang tegur , tapi tegur cara elok aw . memang kurang ajar la , tapi KAU silap orang la nak kurang ajar . sekali aku jerit , satu kantin suara aku . budak budak tengah beratur yang duk bising terus diam . hahaha . *power tak ?* haha . then , dia tolak aku . lagi aku bengang , dah la dia tinggi . aku ini pendek je . haish
  • aku dah tak tahu nak ambil apa campak dekat dia , aku terus tarik baju dia sampai koyak . hahahaha . then dia marah aku sebab baju koyak . aku balas " SIAPA SURUH KAU KURANG AJAR , AKU TEGUR KAU ELOK ELOK . TAK BOLEH KE BALAS ELOK ELOK ? LAIN KALI , JANGAN SAMPAI SELUAR KAU AKU KOYAKKAN SAMPAI NAMPAK TELUR !! " hahaha
  • second aku gaduh dengan cikgu . haha . sekolah aku tu bangang sikit . if class nak pergi lab ke , library ke , sukan ke , pintu kena kunci . aku tahu , diorang buat macam tu untuk mengelak benda hilang dalam class tu . tapi aku tak suka sebab aku la jadi mangsa untuk kunci class aku . one day , nak pergi class lab subject SCIENCE . tapi tahu sahaja lah kan , budak budak ini payah nak keluar awal dari class . so , terpaksa tunggu diorang . lepas dah masuk lab tu , cikgu tu dah start mengajar . aku ingat lagi nama cikgu tu . CIKGU SHAHRIL . hehe . aku masuk class tu , belum sempat duduk , dia dah tanya soalan . aku pun jawab la "JAP EA CIKGU , SAYA TAK TAHU PAPE , NAK CARI JAWAPAN SEKEJAP" . cikgu tu terus perli aku , " ITU LAH DIA , DAH LA MASUK LAMBAT , LEPAS ITU BAJET LAH SAYA NAK BAGI MASA CARI JAWAPAN " . aku dengar , terus dalam hati WTFM ! as usual , aku jerit " PEHAL CIKGU NAK PERLI SAYA , IF TAK NAK PELAJAR MASUK CLASS LAMBAT , JANGAN LA BUAT PERATURAN BODOH NAK MAMPOS , KUNCI PINTU LA NIE LA . ENTAH PAPE JE , LEPAS TU SAYA YANG KENA ! BAGUS LA TU " . then , benda yang ada depan mata aku adalah KERUSI LAB . terus aku campak dekat cikgu , nasib la tak kena dia . hahaha . then , belah r dari class .
  • kenangan yang memang takkan aku lupa , and ayat tu semua bukan reka , memang aku ingat sampai sekarang . haha . lepas peristiwa tu , cikgu tu nak tegur aku pun takut , kerja dia senyum dengan aku je . then , masa tu aku dah tamat pengajian . haha . tapi adik aku ada dekat sekolah tu lagi , and mama pun PIBG sekolah , and masa tu ada sukan , mama ajak teman . terjumpa cikgu tu , dia senyum lagi dengan aku , aku pun cakap la " UDAH UDAH LA CIKGU NAK SENYUM DEKAT SAYA , TAK LETIH KE ? ITU LA DIA , TUDUH SEDAP MULUT , BAJET SAYA NAK SENYUM BALIK LA DEKAT CIKGU ? " hehe , ayat seketul aku bagi sama macam dia cakap dekat aku . tapi tak tahu la dia ingat ke tak cara dia cakap dekat aku macam mana . hehehe

lepas sekolah , di alam kolej pula . :D
  • ini cerita pasal ex housemate aku . dia ada problem dengan roommate dia . then tiba tiba , BOYFRIEND KESAYANGAN dia tu call aku , cari aku . and tanya aku apa masalah aku . aku pun pelik la . aku cakap la aku tak tahu apa apa . then try nak explain apa yang patut . then korang tahu boyfriend dia boleh cakap apa dekat aku ? "PUKIMAK KAU LAH ! " dia jerit wei masa dia cakap perkataan tu , sakit telinga aw . wah , aku pantang orang cakap pasal mak aku ini . aku terus mengamuk . aku masuk bilik minah tu , aku campak semua barang dia , tendang katil dia * sakit , tapi puas . haha * , tendang pintu , and paling puas , aku campak rak kasut dia dekat dinding sampai berkecai . once again , nasib baik lah tak kena kak mira . sebabnya aku campak barang tanpa tengok orang kiri kanan . hahaha . kak mira , kak miza and kak cordy try nak cool down kan aku , tapi tak boleh . sebab dah maximum dah baran aku . then , minah tu boleh pula report dekat bakal mak mertua dia . entah apa apa je . then mak mertua dia yang fake nak jumpa ktorang , aku bengang lagi . nak libat pasal parents pula . aku bawak parents aku . aku pun cakap la dekat mak mertua (fake) minah tu "EH , MANA ANAK MAKCIK , HARI TU BUKAN MAIN LAGI NAK PUKIMAK SAYA , MAK SAYA DAH ADA DEPAN NIE HA , NAK GAK TENGOK RUPA DIA PUKIMAK SAYA " . haha . part paling best , mak mertua minah tu boleh cakap dekat bapak aku "BIASA LA TU , BUDAK MUDA ZAMAN SEKARANG , SUKA CAKAP MACAM TU . " . papa aku dengar orang tua tu cakap macam tu , terus papa aku cakap " APA PERASAN U LA KAN , IF I CAKAP I NAK PUKI U ? MALU TAK ??? " . hahaha , bagus tak anak beranak ini ? like father like daughter . :D
  • then baru baru ini , aku bengang dengan sorang budak class aku ini , aku rasa annoying gila sebab dia sahaja la yang betul , aku salah . dia sahaja la yang prefect , aku tak . dia sahaja lah yang pandai , aku bodoh . after class , memang aku balik rumah . hempas pintu rumah sekuat hati , biarlah jiran aku nak cakap apa , then tak puas lagi . aku hempas pintu bilik aku pula . kuat gila , sampai diri sendiri pun terkejut . hahahaha . kesian dekat ayang aku , jadi mangsa dengar aku mengamuk , dengar aku membebel . hahaha . thanks ayang sebab sudi menjadi pendengar yang setia takala kekasih hati awak mempunyai problem . heart you la !

ha , so begitu sahaja la . ikutkan banyak lagi nak cerita , tapi tak terkata dah . haha . mesti terkejutkan korang . ramai yang duk cakap aku ini comel la , cun la , ayu la . *bukan nak perasaan ok . ini diorang yang puji aku* . tapi hakikat , aku ganas dan baran . so , korang nak cari pasal berpada pada la ye . jangan sampai aku campak barang dekat korang or jerit or tengking . hehehe . if aku buat macam tu dekat korang , jangan nak salahkan aku , fikir balik berapa kali dah korang sakitkan hati aku . aku sabar je selama ini . huhuhu .

yes , ini lah dia budak panas baran gila . haha

sekian terima kasih . nyte u all . :)



Tuesday, May 10, 2011

pesanan buat diri sendiri .


oit budak gemuk , bila kau nak kurus ha ? badan dah macam bini orang . pipi tunggu masa nak meletup je tu . ish ! tension betul aku tengok badan kau nie ha . gemuk ! tu lah , makan tak ingat dunia lagi . exercise malas nak buat . ini lah jadinya . ish ! bawak bawak la diet ye cik nana oi .

sekian terima kasih .


Sunday, May 08, 2011

Lee Sow Eng @ Nurul Farhana . HAPPY MOTHER'S DAY . :)

Assalammualaikum ,

HAPPY MOTHER'S DAY ..

hehe , happy mother's day ma . sempena mother's day tahun ini , aku dengan adik aku tak beli apa apa pun untuk mama . sebab masing masing sedang mengalami masalah ekonomi yang kritikal . hahaha . so , aku cadang buat video . tak adalah gempak mana , biasa biasa sahaja . sebab before this , masa aku tengah sibuk menyediakan barang barang untuk buat birthday surprise dekat Boyfie kesayangan , tiba tiba mama tegur "u tak pernah pun kan nak buat surprise apa apa sahaja untuk mama ?"

aku terdiam , aku rasa setiap kali birthday dia , ada sahaja surprise . maybe dia dah bosan dengan surprise yang sama setiap tahun . hahaha . so , memandangkan aku dengan adik aku tak pernah buat video untuk dia sebagai surprise , lalu kami pun buat . hehehe

sumpah , biasa sahaja video ini . tapi banyak kali jugalah air mata aku mengalir dengar lagu "Buatmu Ibu - aiman- " . lepas itu , ada pula muka mama aku kan , memang lagi laju lah air mata mengalir . dah macam orang kena pukul dah . hahaha . adik aku punya lah gelak macam orang gila sebab tengok aku nangis . hahaha . well , siapa tak kenal NURUL LIYANA RATU AIR MATA . :D

sorry lah min , picture u dengan mama sangat sikit , so terpaksalah letak picture kakak lebih . hahaha . btw , u all boleh enjoy . harap harap korang jangan lah gelak , saya bukan budak buat video . ini pun main buat sahaja . yang penting we had done something special for our lovely mama .

this is my mama ,
NURUL FARHANA LEE BINTI ABDULLAH
loveyou mama .



video







kami ingin mengucapkan kepada ibu , mama , umi , emak , bonda yang berada diseluruh dunia Selamat Hari Ibu / Happy Mother's Day .
we loves you ! u'r always in my mind . ♥ ♥ ♥


Thursday, May 05, 2011

Freedom yaw !

Assalammualaikum ,

finally , semua assignments sudah di submitted . FREEDOM untuk beberapa hari sahaja . sedihkan ? actually , aku ada 4 lagi assignments and 2 lagi final paper . assignments yang baru hantar ini baru sahaja part 1 . huhuhu . ada part 2 lagi aw .

sangat sedih , tapi tak apa . minggu ini balik KL , nak makan puas puas balas dendam sebab duduk kolej tak dapat makan mewah mewah macam dulu . T_T

tu sahaja yang saya nk updated . happy sebab dapat balik rumah , and then makan sedap sedap , and then boleh tidur puas puas without thinking any problems . best kan ? hehe . peace ..

sekian terima kasih .

Tuesday, May 03, 2011

selamat pengantin baru Sofea ..

Assalammualaikum ,

akhirnya salah sorang dari geng GOSSIP CREW yang tunang tahun lepas dah selamat diijab kabul bersama suami tercinta pada 30 Mei 2011 , aku ada mentioned dekat blog aku pasal tunang dia , ha try la tekan INI untuk tengok masa dia tunang . sorry sayang , ktorang tak dapat nak hadir , ktorang cuma dapat datang time kau bersanding sahaja . sorry ye . :)

ok , hari ahad tu ktorang "GOSSIP CREW" berkumpul depan dewan bandaraya kg malaysia . then masuk ramai ramai macam kumpulan nasyid . hahaha . ok , kami dekat sekolah dulu memang 1 team budak nasyid . so pedehal , lantak la orang nak cakap apa semua . aku tak ada nak malu dan bagai . yang penting kami semua nampak cantik gila . warna warni gitu . hahahaha .

ingat tak aku pernah mentioned pasal beli kain untuk buat baju kenduri kahwin si peah ini , siapa tak pernah baca , sila baca dulu entry INI baru korang sambung baca entry ini . hehehe . so , nak tengok hasilnya ? sila tekan bawah ↓












































































tarra ! hehehe . comel tak kami semua ?
please say YES . hahaha ..

yang ini pula picture depan depan , comel kan ? hehe

ok , sekarang nak cakap pasal pengantin . Noor Sofiah Johari , umur 21 . kawan kami yang paling pendiam , pemalu , dan awek paling meletop and hot dekat sekolah dulu . ramai gila orang suka dekat dia , sampai staff sekolah pun ada yang nak ngorat dia la , nak masuk minang dan bagai . powerkan aura dia . sekarang dia dah jadi hak milik suami nya , confirm dah tak boleh nak MENGHOTKAN diri sama sama and susah nak hang out together . sebab commitment dia sangat banyak dah sekarang ini . ok , picture bawah ini la sofea ↓

ini dia , cantikkan ? hehehe
selamat pengatin baru sayang .
hope kau boleh jadi isteri yang solehah , dengar cakap suami kau , bahagia , and kekal hingga ke anak cucu .
AND AND ! lahirkan baby yang comel comel macam kau tahu ? tak sabar nak jadi auntie HOT kepada anak kau ini . hahaha

GOSSIP CREW bersama suami peah .
hehe .
kesian Farah , tak dapat nak join . :(

me with sofiah .
terharu gila tengok dia happy and bahagia .
nak nangis . hahaha *ok na , kau memang . tak sah tak nangis* hehehe

kami , the GOSSIP CREW lagi .
tak sudah sudah kami . hehehe
tapi tak lengkap , sangat sedih . :(

ok , pasangan ini bila lagi ? hahaha
lama lagi . :D
hopefully pasangan ini pun akan diijab kabul macam peah and suami dia one day .
InsyaAllah , amin ~
♥ ♥ ♥



P/S kepada suami peah : jaga dia lelok , buat dia happy , buat dia bahagia . kami sayang sangat sama dia . btw , selamat pengantin baru . :)


sekian terima kasih .