Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, May 08, 2011

Lee Sow Eng @ Nurul Farhana . HAPPY MOTHER'S DAY . :)

Assalammualaikum ,

HAPPY MOTHER'S DAY ..

hehe , happy mother's day ma . sempena mother's day tahun ini , aku dengan adik aku tak beli apa apa pun untuk mama . sebab masing masing sedang mengalami masalah ekonomi yang kritikal . hahaha . so , aku cadang buat video . tak adalah gempak mana , biasa biasa sahaja . sebab before this , masa aku tengah sibuk menyediakan barang barang untuk buat birthday surprise dekat Boyfie kesayangan , tiba tiba mama tegur "u tak pernah pun kan nak buat surprise apa apa sahaja untuk mama ?"

aku terdiam , aku rasa setiap kali birthday dia , ada sahaja surprise . maybe dia dah bosan dengan surprise yang sama setiap tahun . hahaha . so , memandangkan aku dengan adik aku tak pernah buat video untuk dia sebagai surprise , lalu kami pun buat . hehehe

sumpah , biasa sahaja video ini . tapi banyak kali jugalah air mata aku mengalir dengar lagu "Buatmu Ibu - aiman- " . lepas itu , ada pula muka mama aku kan , memang lagi laju lah air mata mengalir . dah macam orang kena pukul dah . hahaha . adik aku punya lah gelak macam orang gila sebab tengok aku nangis . hahaha . well , siapa tak kenal NURUL LIYANA RATU AIR MATA . :D

sorry lah min , picture u dengan mama sangat sikit , so terpaksalah letak picture kakak lebih . hahaha . btw , u all boleh enjoy . harap harap korang jangan lah gelak , saya bukan budak buat video . ini pun main buat sahaja . yang penting we had done something special for our lovely mama .

this is my mama ,
NURUL FARHANA LEE BINTI ABDULLAH
loveyou mama .



video







kami ingin mengucapkan kepada ibu , mama , umi , emak , bonda yang berada diseluruh dunia Selamat Hari Ibu / Happy Mother's Day .
we loves you ! u'r always in my mind . ♥ ♥ ♥


2 comments :