Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, September 06, 2015

Kadang Kadang

Kadang kadang,
aku rasa macam nak stop semua social life;
handphone, online, keluar lepak, shopping, movie and etc.

Kadang kadang,
Aku rasa macam nak take a break;
check in mana mana pulau or tempat yang aman seorang seorang.

Kadang kadang juga,
Aku rasa diri nie useless;
Useless in a sense of tengok orang berjaya, tengok orang usaha untuk hidup lebih maju, nak nak orang yang aku sayang, aku?

Am I jealous with those kind issue?
Hurm

Tak tahu la, tiba tiba je aku rasa aku macam tak ada tempat nak luahkan perasaan.
FB? Kawan kawan baca, mengusik; sakit hati pula.

Whatsapp group? Terlalu ramai yang tahu atau lebih tepat tak tahu nak mula dari mana. Kah!

Family? they wouldn't understand, giving you more pressure ada la.

BFF? Bukan tak nak share, TAPI...........

BF? Same, tak tahu nak mula macam mana. Kang terlebih, pikir lain.

kita perempuan, selalu ada perasaan jealous, iri hati, nak compete among each other, tak puas hati, sensitive dan macam macam la.

Itu aku cakap susah nak share, even dengan jantina yang sama. Hahahahahahaha.

Im trying to be the best, trying to be understanding person, trying to be positive thinking person, trying to work hard for better future, trying to manage my own anger, trying alots of matter to make my life and my future easier, make my loves one and friends being comfortable with me, loves me, enjoy with me! But yes, im just human being, not perfect and couldn't be perfect selain Allah. Im trying too hard sampai buat diri nie tak mampu nak bernafas dah.

Sebenarnya aku rindu DIA, DIA lebih mengerti, DIA lebih memahami, DIA la yang boleh menyelesaikan masalah aku. Insha allah, aku yakin DIA.

Hoi air! Aku nak mandi wajib woi, mana kau?? Adui.

Genight,
Assalamualaikum



0 people stalking this entry. hewhew :

Post a Comment