Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, February 21, 2011

pandai juga ea adik aku . hehe

bukan nak bangga diri sebab ada adik sepandai nie , and bukan nak show off adik ku yang pandai . haha . tapi memang good job la min . tak sia sia mama belikan camera mahal mahal for you . teruskan usaha anda . haha


pic atas nie disnap semalam . tengah sedap sedap baring dalam bilik , adik masuk lalu menutup lampu bilik dan memarahi aku . " oi , cepat tolong , min ada idea baru " . aku pun pelik , sebab dia mintak gelang aku , suruh aku pegang torchlight and suruh aku pegang buku science entah tingkatan bape . then dia snap , and hasilnya seperti di atas . smart kan . pandai adik kakak . haha

pic yang kat bawah nie pula , time dia pergi zoo Melaka . dengan cikgu and pasangan pasangan gay beliau . hahaha .










sunset .
♥ ♥ ♥


yang nie pula , permandangan Kg nenek aku , Salak Selatan . snap dari rumah aku je pun , Desa Petaling .



huhu , yang nie permandangan Kuala Lumpur , snap dari rumah aku gak .



yang bunga nie , dari sekolah tercinta kami . haha . cantik kan ?



semua pic nie betul disnap oleh adik aku tau (sony A390) . tak ada nak copy and paste from any website . cantik sangat sangat . tapi apakan daya , adik kedekut ilmu . -_-'

5 comments :

  1. min : haha , jangan puji dia lebih lebih . kang dia kembang .
    laina : hehehe . tq . :)

    ReplyDelete
  2. beginner dah mcm ni..great potential!

    ReplyDelete