Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, February 08, 2011

kerja .

hari ini : 8.02.2011 (1.33am)
lagi beberapa jam lagi aku kena bangun pergi kerja . huhuhu . tapi tak tidur tidur lagi .
masuk hari ini aku dah kerja 1 minggu 1 hari . *betul tak ea aku kira ? halal je la . huhuhu *

penat ! sumpah , sangat penat . tapi best , sebab dapat cuci mata . haha
tapi sama je , balik rumah dah start rasa penat .

1. apakah perkerjaan anda ?
= kerja aku nie promoter di sebuah kedai beg di ********** . haha *teka la sampai dapat *

2. best tak kerja anda ?
= best la juga , dapat cuci mata tengok beg lawa lawa and impossible untuk aku menjadi tuan kepada beg beg tersebut . -_-'
= dapat berkawan dengan orang Myanmar . hahahaha . best tau berkawan dengan diowg , enjoy je .

3. apa yang anda selalu buat di kedai tersebut ?
= if ada customers , syok sungguh ! haha . ada sales . if tak ada customers , boring tahap cipan nenek moyang diowg . sumpah ! sampai tertido tido pun ada . tak pun merenung masa depan , tu la kerja aku if tak ada customer .
= tak pun try try beg yang lawa , then tangkap gambar . hahaha

4. kenapa anda mahu bekerja ?
= sebabnya , bulan 3 nanti MARA aku akan distopkan , jadinye aku kena cari duit . untuk duit belanja bulan bulan yang akan datang . hehe .

apa lagi ea nak ditanya ? haha . mengong , sndiri tanya sendiri jawab .


apa ini ?
aku pun tak tahu . BORING !

baru kerja 1 minggu 1 hari , dah gemuk dah .
-_-'

ok , nie memang sah tak ada kerja .
fullstop .

suka gila beg nie .
tapi mahal . :(

cuba tengok patung nie , ada macam LILO & STITCH tak ?
huhu , tapi nie banyak corak kat badan dia . :D

yes ! muncung time .
haha

BORING TIME !

check stock baru time .
huhuhu




ok la , thats all for today , nak tidur . esok kerja . hehe


2 comments :

  1. lawa lah awak nie CikNana ^^

    ReplyDelete
  2. adui -_-'
    cik eyra , xada maknanya lawa . huhuhu

    ReplyDelete