Blogging

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, December 20, 2010

happy dan sedih .

18 December 2010

merupakan hari yang sangat gembira bagi aku . aku dapat hang out lagi sekali sama sayang sayang aku yang sentiasa berada di sisi aku bila aku memerlukan mereka .

first venue : Mid Valley

sampai je Mid Valley , si iena muka panjang tu mengidam makan ice cream Baskin Robbins pula . aku dengan nyet on je , dia nak belanja kan . haha . then , kitowg start perjalanan yang agak tak best . sebabnya , tak ada duit . if ada duit , memang sedaplah nak shopping . kan kan kan ? huhu .


dah letih jalan , iena mengidam nak makan makanan jepun pula . ha , yela . kami layankan je . asalkan dia happy . so , ktowg pun gerak lah ke foodcourt kat atas sekali tu . lepas dah order makanan , nak cari tempat . mak ai ! memang payah ! full ! first first , iena dah dapat dah tempat , then macam celaka , ada dua amoi nie dengan muka tak malu , duduk tempat tu . celaka tak ? amik kau ! aku mencarut dah ! ish ! lepas tu , ktowg dapatlah tempat lagi 1 , meja tu amat lah kotor . ok , iena pegi lah panggil pekerja dia . nie sowg lagi , bodoh ! owg cakap lelok , please lah balas elok elok . tak payah nak kurang ajar . lepas iena dah panggil , dia boleh buat bodoh ! ha , kan aku dah cakap , memang dia bodoh ! aku pun dengan hati yang baik , pergi panggil dia lagi sekali . cakap baik punya . sekali kena marah da aku ! kurang ajar punya bangla ! boleh dia cakap " tak nampak ka saya banyak kerja ? u kemas lah sini punya ! " pale otak dia ! aku pun jawab " what the hell , not my job . ur job ! make it fast man ! if buat kerja slow slow , duduk rumah je lah . dah la dah ramai orang . consider lah sikit . orang tengah pegang makanan ! " yes ! buat drama kt sana , habis malu aku . semua orang pandang . haish . -_-'

then , ktowg pun singgah lah education fair yang ada kat mid tu . kami singgah di air lines part . farah and iena suruh aku amik course tu . ala , pramugari . haha . diowg duk kecoh , masuk na , aku akan doakan untuk kau . kau cukup tinggi . ktowg nie tak cukup if tak ktowg masuk juga ! baik kawan kawan , aku akan mencuba nasib aku . tunggu aku habis belajar nie dulu ok ? sayang kowg ! ♥

lepas tu , pening tak tahu nak pegi mana dah . mula mula plan , nak pegi ICity , tapi kena bayar if masuk . memandangkan masing masing tengah koyak , so ktowg plan lah pegi putrajaya . ala , lepak lepak je . then , dengan pantas nya farah mesej BAKAL kekasih hati nya . haha . happy aku tengok kowg , bahagia walaupun tak couple lagi .




venue : putrajaya

sampai sesat sesat lah si pie tu bawa kami . huhu . sampai je sana , apa lagi . amik gambar lah . macam macam gaya lah . mula mula agak segan sama itu abang pie . lama lama , lantak kau lah ! haha . macam macam lah kitowg bualkan . :)





19 December 2010

merupakan hari yang paling sedih bagi aku . tak tau la nak cakap apa . sedih yang teramat . !

semalam nya , means 18 December la kan . time otw ke Putrajaya , iena ada cakap "kita nie happy gila , jangan esok kita nangis dah lah . " yes ! statement anda menang tepat ! aku nangis lagi . sebabnya , aku tak boleh terima hakikat statement nie " hidup tak ada awek lagi bagus , tak menyusahkan owg . hee " aku menyusahkan kau ke ha selama nie ? aku nak mintak maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki , if aku nie menyusahkan kau . aku tak ada niat pun nak menyusahkan kau . aku just nak menghappykan kau , amik berat pasal kau . tu je . apa lagi yang kau nak dari aku ? aku sayang kau sangat sangat , macam nie kan balasan aku ? aku sabar , maybe sebab Allah nak menguji tahap kesabaran aku . hurm . no comment sudah aku . blur , kecewa , sakit , macam macam . semua dalam diri aku sekarang nie . tolong lah faham perasaan aku nie !

7 comments :

  1. gamba sume chantek chantek :))

    ReplyDelete
  2. cun lahhh korang semua. hehe.

    ReplyDelete
  3. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)

    ReplyDelete
  4. eyra : hehe . thx yaw eyra . eyra pun apa kurangnya . cun , comel . :)

    ahsfantasy24 : insyaallah saya akan join . :)

    ReplyDelete